DiaFysio

DiaFysio

Tarjoamme ammattitaitoisia ja monipuolisia fysioterapia- ja kuntoutuspalveluja Porissa. Meille voi tulla lääkärin lähetteellä, maksusitoumuksella tai ilman lähetettä itse maksaen. Olemme myös Satakunnan sairaanhoitopiirin sekä Porin perusturvan palvelusetelituottaja (fysio-, toiminta-, lymfa- ja allasterapia). Voimme hakea Kela-korvauksen suoraan läheteasiakkaiden kohdalla.

DiaFysio-logoToteutamme Kelan vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen avoterapioita (fysioterapia, allasterapia, toimintaterapia). Voit lukea lisää aiheesta “Kelan avoterapia / vaativa lääkinnällinen kuntoutus” Kelan sivuilta.

Palvelemme teitä Porissa Yrjönkadulla ja Metsämiehenkadulla. Fysioterapiaa, hierontaa ja toimintaterapiaa toteutetaan myös asiakkaan kotona tai muussa asiakkaan valitsemassa ympäristössä.

Lisäksi voimme räätälöidä yrityksille palveluita, esimerkiksi TYKY-toimintaa, ergonomiaohjausta, liikuntaryhmiä ja luentoja. TYKY-toiminta voidaan toteuttaa meidän toimipisteissämme, yrityksen omissa tiloissa tai yrityksen valitsemassa paikassa.


Hanki lahjakortti fysioterapiaan

Fysioterapiahoito on lahja, jonka vaikutukset tuntuvat jokaisessa arjen askeleessa ja lisäävät elämänlaatua. Hieronta- ja jalkahoitolahjakortilla voit myös antaa hyvää oloa lahjan saajalle. Liikuntaryhmä-lahjakortilla lahjan saaja voi kokeilla erilaisia liikuntalajeja ja huolehtia hyvinvoinnistaan aktiivisesti.


Palveluihimme kuuluvat


Yhteystiedot

Pori / Metsämiehenkatu
044 705 2208
Metsämiehenkatu 2 G
28500 Pori
Katso sijainti Google Maps -palvelussa

diafysio.metsamiehenkatu@pdl.fi

 

Pori / Yrjönkatu
044 705 2266
Yrjönkatu 23
28100 Pori
Katso sijainti Google Maps -palvelussa

diafysio.yrjonkatu@pdl.fi

 

Olemme myös Facebookissa: facebook.com/DiaFysio

Kelan logoKuntoutusyrittäjät-logo