Avoimet työpaikat

Länsi-Suomen Diakonialaitos on yhteiskunnallinen konserni, joka
tuottaa monipuolisia sosiaali- ja terveysalan palveluja kaikenikäisille. Tarjoamme laadukkaita palveluita Diakonialaitoksen säätiön ja PDL-Palvelut Oy:n toimintana.

Voit etsiä avoimia paikkoja mol.fi-palvelusta hakutermillä “PDL-Palvelut“.  Voit myös jättää avoimen työhakemuksen.


Haemme nyt osaavaa PALKKASIHTEERIÄ vakituiseen työsuhteeseen

Länsi-Suomen Diakonialaitos on kristilliseltä arvopohjalta toimiva yhteisö, joka vastaa monipuolisesti eri väestöryhmien hyvinvointipalvelujen tarpeeseen. Diakonialaitoksen talous- ja hallintotoimisto hoitaa keskitetysti sekä Länsi-Suomen Diakonialaitoksen säätiön että PDL-Palvelut Oy:n talous-, henkilöstö- ja tietohallinnon tehtäviä.

Palkkasihteerinä vastaat monipuolisista palkanlaskennan tehtävistä, tilastojen laadinnasta sekä viranomaisyhteyksistä. Olet osa taloushallinnon osaavaa tiimiä. Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus ja kokemusta palkanlaskennasta sekä ymmärrät talous- ja henkilöstöhallinnon prosessien kulun.

Arvostamme taitoasi tehdä töitä sekä itsenäisesti että yhdessä taloushallinnon tiimin kanssa. Tehtävässä vaaditaan hyviä yhteistyö- ja asiakaspalvelutaitoja. Työssä joudut myös välillä toimimaan tiukkojen aikataulujen mukaan ja kiireen alaisena. Olet motivoitunut, sitoutunut sekä halukas oppimaan uutta. Erilaisten tietojärjestelmien käyttö ja uusien sähköisten palvelujen käyttöönotto onnistuu sinulta sujuvasti.

Tarjoamme monipuolisen ja haastavan tehtävän, jossa pääset näyttämään osaamisesi ja mahdollisuuden ammattitaitosi kehittämiseen.

Palkkaus ja muut työsuhteen ehdot määräytyvät Yksityisen terveyspalvelualan työehtosopimuksen mukaan. Koeaika 6 kuukautta.

Tehtävä alkaa aikaisintaan 15.8.2019.

Lisätiedot:

Lisätietoja tehtävästä antaa talousjohtaja Marketta Heinikangas,
p. 044 705 2249, marketta.heinikangas@pdl.fi.

Jos kiinnostuit, niin lähetä hakemuksesi ja CV:si 19.5.2019 mennessä osoitteeseen marketta.heinikangas@pdl.fi.