Pitkäaikainen laitoshoito

Kuntoutuskoti DiaVire tarjoaa laitoshoitoa erityisesti ikäihmisten hoitoon ja kuntoutukseen. Kodinomaisessa ympäristössä on turvallista ja viihtyisää. Kunnioitamme yksilöllisyyttä ja korostamme toiminnassamme positiivisuutta. Palvelut ovat tarjolla kaikille, mutta tällä hetkellä asiakkainamme ovat pääasiassa sotainvalidit, -veteraanit sekä heidän puolisonsa ja leskensä.

Kuntoutuskoti DiaVire

laitoshoito_tekstissa

Laitoshoito on turvallista, asukkaan hyvinvointia ja toimintakykyä tukevaa, sisältörikasta hoitoa. Kuntoutuskoti DiaVireen ympärivuorokautisella hoidolla ja huolenpidolla edistetään asukkaan omatoimisuutta ja toimintakykyä. Tilat on suunniteltu erityisesti liikuntarajoitteisten asumiseen sekä kuntoutukseen. Kuntoutuskodin kodikkaassa ympäristössä asukkaan käytössä on virikeosasto, sauna- ja uima-allasosasto, kuntosali sekä luonnonkaunis ulkoilualue. Laitoshoidossa on mahdollisuus osallistua soveltuviin ryhmähoitoihin, asiantuntijaluennoille ja monipuoliseen virikeohjelmaan.

Osastoillamme on kodikkaita ja viihtyisiä yhden ja kahden hengen huoneita. DiaKuntoutus on erityisesti vaativaan kuntoutukseen erikoistunut osasto. DiaKoti on erityisesti muistisairaiden asumiseen ja kuntoutukseen erikoistunut osasto, jossa on otettu huomioon turvallisuus ja sairauteen liittyvät erityistarpeet.

Hoidosta vastaa moniammatillinen tiimi, johon kuuluu tarvittaessa esimerkiksi lääkäri, sairaanhoitaja, perus- tai lähihoitaja, sosiaaliohjaaja, fysioterapeutti, toimintaterapeutti ja virikeohjaaja. Lääkärin palvelut ja sairaanhoidolliset toimenpiteet kuuluvat hoitoon.

Toiminnassa noudatamme SFS-EN ISO 9001:2015 standardia. Laitoshoitoon voi hakeutua itse maksaen tai maksusitoumuksella.

Tiedustelut ja yhteystiedot

Kuntoutuskoti DiaVire
Metsämiehenkatu 2 G, 28500 Pori

Osastonsihteeri Tiina Laakso,  044 705 2184