Saattohoitokoti

Diakonialaitoksen Saattohoitokoti
Metsämiehenkatu 2 G, 28500 Pori

Hoitovastaava Anne Peltomäki, 044 705 2223
Saattohoitokodin lääkäri, 044 705 2155

Saattohoitoon tullaan joko lääkärin lähetteellä oman kunnan maksusitoumuksella tai itse maksaen. Hoitopäivän hinta määritellään potilaan tarvitseman hoidon perusteella.

Olemme Satakunnan sairaanhoitopiirin ja Porin Perusturvan palliatiivisen ja saattohoitopalvelun palveluntuottaja. Autamme tarvittaessa jatkomaksusitoumuksen saamisessa.

Saattohoitokoti

Diakonialaitoksen Saattohoitokoti on vaativaa saattohoitoa toteuttava yksikkö Satakunnan alueella.  Tarjoamme inhimillistä ja turvallista hoitoa ja huolenpitoa ympäri vuorokauden kodinomaisessa ympäristössä.

Potilaamme saavat yksilöllistä ja laadukasta hoitoa sekä turvallista ja jatkuvaa oireiden lievitystä. Potilasta hoitavat oirehoitoon ja saattohoitoon perehtyneet lääkärit ja hoitajat. Tarpeen mukaan hoitoon osallistuvat ja potilasta tukevat myös fysioterapeutti, toimintaterapeutti, sosiaaliohjaaja sekä pappi.

Saattohoitokodin potilashuoneet ovat viihtyisiä ja hyvin varusteltuja yhden hengen huoneita. Huoneissa on televisio, jääkaappi, pehmeä nojatuoli, erikoisvuode ja tilanteen vaatiessa motorisoitu ilmakennopatja. Omaisilla on halutessaan mahdollisuus yöpyä joko potilaan luona tai eri huoneessa. Diakonialaitoksen luonnonkaunis ympäristö ja talon monipuolinen vapaa-ajan ohjelma ovat kaikkien asiakkaiden käytettävissä.

Moni parantumattomasti sairas pelkää erityisesti kipuja. Diakonialaitoksen Saattohoitokodissa kivun hoito on ensisijaisen tärkeää ja siihen on olemassa monia tehokkaita hoitokeinoja. Saattohoitokotimme antama oirehoito ja saattohoito perustuvat tutkittuun tietoon, erikoisosaamiseen ja pitkään kokemukseen.

Diakonialaitoksen Saattohoitokoti on palliatiivisen lääketieteen erityiskoulutusyksikkö. Toimintajärjestelmämme perustuu ISO 9001:2015 sertifikaattiin.