Juhlapalvelu ja catering

Ammattitaitoinen henkilökuntamme suunnittelee kanssasi onnistuneet ja toiveidesi mukaiset juhlat olipa kyseessä häät, syntymäpäivät, valmistujaiset tai muistotilaisuus. Palvelemme myös yritystilaisuuksien ja kokousten järjestelyissä. Suunnitellaan yhdessä tilaisuuksiin sopivat tarjottavat.

Tuoreet ja laadukkaat raaka-aineet ovat herkullisen ruuan lähtökohta. Hyvä ruoka on tärkeä osa onnistunutta tilaisuutta. Meille on tärkeätä myös tarjottavien kaunis esille laitto, vaihtuvat vuodenajat näkyvät somistuksissa ja kattauksen yksityiskohdissa.

Voit vuokrata kauttamme Diakonialaitoksen alueella sijaitsevia erikokoisia juhlatiloja 80–140 hengelle. Voit tilata juhlapalvelumme järjestämään juhlat myös muuhun haluamaasi tilaan. Ammattitaitoinen henkilökuntamme järjestää tarvittaessa juhlat alusta loppuun. Valmistamme halutessasi myös pelkät tarjottavat juhliisi.

Muistathan, että kotona tehtävästä työstä, kuten kotiin palkatun tarjoilijan työstä, on mahdollisuus tehdä kotitalousvähennys verotuksessa!

Diakonialaitoksen Lounas- ja Juhlapalvelu Pikantti
Metsämiehenkatu 2 J, 28500 Pori, 044 705 2251

Terhi Peltomäki, yksikönjohtaja
044 705 2251terhi.peltomaki@pdl.fi


Tilattavat tuotteet

Valmistamme tuotteita tilauksesta myös kotiin noudettavaksi. Meiltä voit tilata erilaisia voileipä- ja täytekakkuja sekä muita makeita ja suolaisia herkkuja. Tilattavissa on mm. kiusauksia ja salaatteja illanistujaisiin tai yritystilaisuuksiin. Halutessasi on mahdollista saada tarjottavat valmiina tarjoiluastioissa. Muistathan tilata tuotteet viimeistään vuorokautta ennen tarvitsemaasi ajankohtaa.