Muut palvelut

Kuolinilmoitukset

Kuolinilmoitusten laatimista varten on toimistostamme lainattavissa mallikirjoja, joissa esitellään erilaisia ilmoitusmalleja, kuvia ja tunnuksia sekä muistovärssyjä. Avustamme tarvittaessa ilmoituksen suunnittelussa. Voitte myös suunnitella ilmoituksen rauhassa kotona ja tuoda sen toimistoomme, josta toimitamme sen eteenpäin haluamaanne lehteen.


Perunkirjoitukset

Perunkirjoituksia kauttamme tekee OTM Kati Kangasniemi.


Hautakivet

Toimistossamme on nähtävillä uusia, laadukkaita hautakiviä. Annamme hintatarjouksen ja mallikuvan tulevasta kivestä. Alennus kauttamme tilatuista hautakivistä on 5-10% kiven koosta riippuen, mikäli olette asioineet hautausasioissa kanssamme.

Useat seurakunnat pyytävät omaisia poistamaan olemassa olevan kiven hautapaikalta ennen haudan avaamista. Hoidamme tämän palvelun puolestanne yhteistyökumppaneidemme avulla ja samalla kiveen voi tilata uudet kaiverrukset ja mahdollisen puhdistuksen.

Hautakiviä näet seuraavista linkeistä:


Adressit, lyhdyt ja muistokynttilät

Toimistoistamme löytyy laaja valikoima adresseja ja muistokynttilöitä. Tarjoamme toimistojemme sijaintipaikkakunnilla veloituksetta adressien kirjoitus- ja toimituspalvelun. Valikoimissamme on myös laadukkaita hautalyhtyjä.