Liikuntaryhmät

Järjestämme erilaisia ohjattuja liikuntaryhmiä. Käytössämme on uusi ilmastoitu liikuntasali, uima-allas ja kuntosali. Liikuntaryhmiä ohjaavat aina koulutuksen saaneet ammattilaiset. Kysy lisää ja ilmoittaudu mukaan, ryhmiin voi tulla mukaan koska tahansa! Mikäli haluat yrityksellesi tai yhdistyksellesi oman liikuntaryhmän, pyydä tarjous!

Tiedustelut ja ilmoittautumiset

Sihteeri Maarit Lindeman 044 705 2208
Metsämiehenkatu 2 G, 28500 Pori
diafysio.metsamiehenkatu@pdl.fi


Lukujärjestys

Lataa tästä tulostettava versio elokuun lukujärjestyksestä
(Voimassa 5.8.2019 alkaen)
Heinäkuun ryhmämme ovat kesätauolla.

Syksyn liikuntaryhmät alkavat! Lataa tästä tulostettava versio syksyn lukujärjestyksestä.
(Voimassa 2.9.2019 alkaen)

 

Ryhmät pidetään DiaFysion Metsämiehenkadun toimipisteellä (Metsämiehenkatu 2 G, Pori) 

aluekartta


Allasryhmät

Allasjumppien kesto on 45 minuuttia, jonka jälkeen on varattu 15 minuuttia uintiin ja hierovien vesipisteiden käyttöön. Jumpan jälkeen on mahdollisuus myös saunomiseen.

Senioriallas on seniori-ikäisille suunnattu oma allasjumppa, joka sisältää alkulämmittelyn, harjoitteluosuuden erilaisilla välineillä sekä venyttelyn tai loppurentoutuksen.

Kevyt senioriallas on seniori-ikäisille suunnattu rauhallinen ja kevyt allasjumppa, joka sisältää alkulämmittelyn, harjoitteluosuuden erilaisilla välineillä sekä venyttelyn tai loppurentoutuksen.

Ladyt-allasjumppa on iloinen ja reipas allasjumppa naisille. Tunti sisältää alkulämmittelyn, harjoitteluosuuden eri allasjumppavälineillä reippaan musiikin tahdittamana sekä venyttelyn tai loppurentoutuksen.

Ladyt-äijät-allasjumppa reipasta allasjumppaa naisille ja miehille. Tunti sisältää alkulämmittelyn, harjoitteluosuuden eri allasjumppavälineillä reippaan musiikin tahdittamana sekä venyttelyn tai loppurentoutuksen.

Tosimiesten allasjumppa: Vauhdikasta allasjumppaa miehille. Sis. alkulämmittelyn, harjoitteluosuuden erilaisilla välineillä sekä venyttelyn tai loppurentoutuksen. Tavoitteena on yleiskunnon kohentuminen sekä painonhallinta.

Tekonivel-allasjumppa: Ryhmä sopii tekonivelleikkaukseen valmistautuville ja siitä jo toipuville sekä nivelongelmista kärsiville. Tarjolla on kaksi ryhmää, kevyempi aamuryhmä sekä vauhdikkaampi iltapäiväryhmä.


Kuntosali- ja jumpparyhmät

chiball

Ladyt-kuntojumppa on tehokkaita, helposti opittavia harjoituksia sisältävä jumppa, johon on helppo tulla mukaan.

ChiBall on rauhallista harjoittelua kohti kehonhallintaa ja rentouden tunnetta. Tunnit kehittävät kehon- ja keskivartalon hallintaa, harjoittavat syviä lihaksia, parantavat liikkuvuutta sekä rentouttavat. Liikkeissä käytetään apuna erivärisiä ja erituoksuisia pehmeitä palloja.

Kehonhuolto on liikkuvuuteen, ryhtiin ja vartalonhallintaan painottuva ryhmä. Käytämme välineinä mm. fasciarullaa ja terapiapalloa.

Äijät-jumpassa on rento ilmapiiri. Ryhmässä tutustutaan monipuolisesti eri lajeihin osallistujien toiveiden mukaisesti. Lajeina ovat esimerkiksi kahvakuula, kuntopiiri eri välineillä, kuntosali, sisäpyöräily ja allasjumppa..

Sisäpyöräily: Ohjattu sisäpyöräily on hyvä kestävyyskunnon kohennusmuoto, joka sisältää pyöräilyn lisäksi myös lihaskuntoharjoittelua sekä venyttelyä.

Seniorikuntosali: Ohjattua kuntosaliharjoittelua helppokäyttöisillä laitteilla yli 55-vuotiaille. Tiistain ryhmät toteutetaan kuntopiirityyppisesti. Torstain ryhmässä voi harjoitella omaan tahtiin ja saada tarkempaa ohjausta kuntosaliharjoitteluun ja opastusta laitteiden käyttöön.

Kevyt senioriliikuntaryhmä: Yli 70-vuotiaiden ryhmä, jossa saa liikettä nivelille ja tehdään lihasvoima- ja tasapainoharjoituksia.

AVH-kuntosali: Ohjattua kuntosaliharjoittelua sekä kuntojumppaa erilaisilla välineillä aivohalvauksesta toipuville.

Kahvakuula: Ohjattua kahvakuulaharjoittelua. Voit ottaa oman kuulan mukaan tai lainata meiltä. Ryhmään uskallat tulla, vaikka sinulla olisi tuki- ja liikuntaelinvaivoja.


Hinnasto

RyhmäHinta (sis. alv 10 %)
Allasryhmät
Kertamaksu8,50 €
5-kortti40,00 €
10-kortti 76,50 €
Seniorikuntosali, Sisäpyöräily, Chiball, Ladyt-kuntojumppa, Äijät, AVH-kuntosali, Kuntonyrkkeily, Kehonhuolto
Kertamaksu7,50 €
5-kortti35,00 €
10-kortti67,50 €

Maksuvälineinä meillä käy käteinen, pankkikortit sekä liikuntasetelit (Smartum, ePassi, Edenred ja Eazybreak). Myös laskutusmahdollisuus.

 

Smartum-liikuntaseteli    Smartum-kulttuuriseteli    Smartum saldo

ePassiEdenred Eazybreak