Liikuntaryhmät

Järjestämme erilaisia ohjattuja liikuntaryhmiä Porissa. Käytössämme on uusi ilmastoitu liikuntasali, uima-allas ja kuntosali. Liikuntaryhmiä ohjaavat aina koulutuksen saaneet ammattilaiset. Tiedustele vapaita paikkoja, ryhmiin voi tulla mukaan koska tahansa!

Tiedustelut ja ilmoittautumiset

Sihteeri Maarit Lindeman 044 705 2208
Metsämiehenkatu 2 G, 28500 Pori
diafysio.metsamiehenkatu@pdl.fi


Lukujärjestys

Lataa tästä tulostettava versio
(Voimassa 7.1.2019 alkaen)

Ryhmät pidetään DiaFysion Metsämiehenkadun toimipisteellä (Metsämiehenkatu 2 G, Pori) 

aluekartta


Allasryhmät

Allasjumppien kesto on 45 minuuttia, jonka jälkeen on varattu 15 minuuttia uintiin ja hierovien vesipisteiden käyttöön. Jumpan jälkeen on mahdollisuus myös saunomiseen.

Senioriallas on seniori-ikäisille suunnattu oma allasjumppa, joka sisältää alkulämmittelyn, harjoitteluosuuden erilaisilla välineillä sekä venyttelyn tai loppurentoutuksen.

Kevyt senioriallas on seniori-ikäisille suunnattu rauhallinen ja kevyt allasjumppa, joka sisältää alkulämmittelyn, harjoitteluosuuden erilaisilla välineillä sekä venyttelyn tai loppurentoutuksen.

Ladyt-allasjumppa on iloinen ja reipas allasjumppa naisille. Tunti sisältää alkulämmittelyn, harjoitteluosuuden eri allasjumppavälineillä reippaan musiikin tahdittamana sekä venyttelyn tai loppurentoutuksen.

Tosimiesten allasjumppa: Vauhdikasta allasjumppaa miehille. Sis. alkulämmittelyn, harjoitteluosuuden erilaisilla välineillä sekä venyttelyn tai loppurentoutuksen. Tavoitteena on yleiskunnon kohentuminen sekä painonhallinta.

Tekonivel-allasjumppa: Ryhmä sopii tekonivelleikkaukseen valmistautuville ja siitä jo toipuville sekä nivelongelmista kärsiville. Tarjolla on kaksi ryhmää, kevyempi aamuryhmä sekä vauhdikkaampi iltapäiväryhmä.


Kuntosali- ja jumpparyhmät

chiballKuntonyrkkeily on tehokas 45min kestävä harjoitus, joka sisältää ohjatun alkulämmittelyn, kuntonyrkkeilyä ja lihaskuntoharjoittelua sekä venyttelyä. Voit ottaa omat nyrkkeilyhanskat mukaan tai lainata meiltä.

Ladyt-kuntojumppa on tehokkaita, helposti opittavia harjoituksia sisältävä jumppa, johon on helppo tulla mukaan.

ChiBall on rauhallista harjoittelua kohti kehonhallintaa ja rentouden tunnetta. Tunnit kehittävät kehon- ja keskivartalon hallintaa, harjoittavat syviä lihaksia, parantavat liikkuvuutta sekä rentouttavat. Liikkeissä käytetään apuna erivärisiä ja erituoksuisia pehmeitä palloja.

Kehonhuolto on liikkuvuuteen, ryhtiin ja vartalonhallintaan painottuva ryhmä. Käytämme välineinä mm. fasciarullaa ja terapiapalloa.

Äijät-jumpassa on rento ilmapiiri. Ryhmässä tutustutaan monipuolisesti eri lajeihin osallistujien toiveiden mukaisesti. Lajeina ovat esimerkiksi kahvakuula, kuntopiiri eri välineillä, kuntosali, sisäpyöräily ja allasjumppa..

Sisäpyöräily: Ohjattu sisäpyöräily on hyvä aerobisen kunnon kohennusmuoto, joka sisältää pyöräilyn lisäksi myös lihaskuntoharjoittelua sekä venyttelyä.

Seniorikuntosali: Ohjattua kuntosaliharjoittelua helppokäyttöisillä laitteilla yli 55-vuotiaille. Tiistain ryhmät toteutetaan kuntopiirityyppisesti. Torstain ryhmässä voi harjoitella omaan tahtiin ja saada tarkempaa ohjausta kuntosaliharjoitteluun ja opastusta laitteiden käyttöön.

AVH-kuntosali: Ohjattua kuntosaliharjoittelua sekä kuntojumppaa erilaisilla välineillä aivohalvauksesta toipuville.


Hinnasto

RyhmäHinta (sis. alv 10 %)
Allasryhmät
Kertamaksu8,50 €
5-kortti40,00 €
10-kortti 76,50 €
Seniorikuntosali, Sisäpyöräily, Chiball, Ladyt-kuntojumppa, Äijät, AVH-kuntosali, Kuntonyrkkeily, Kehonhuolto
Kertamaksu7,50 €
5-kortti35,00 €
10-kortti67,50 €

Maksuvälineinä meillä käy käteinen, pankkikortit sekä liikuntasetelit (Smartum, ePassi, Edenred ja Eazybreak). Myös laskutusmahdollisuus.

 

Smartum-liikuntaseteli    Smartum-kulttuuriseteli    Smartum saldo

ePassiEdenred Eazybreak