Liikuntaryhmät

DiaVire_ryhmat_960x300Järjestämme erilaisia ohjattuja liikuntaryhmiä Porissa. Käytössämme on uusi ilmastoitu liikuntasali, uima-allas ja kuntosali. Liikuntaryhmiä ohjaavat aina koulutuksen saaneet ammattilaiset. Tiedustele vapaita paikkoja, ryhmiin voi tulla mukaan koska tahansa!

Tiedustelut ja ilmoittautumiset

Metsämiehenkatu 2 G, 28500 Pori
Sihteeri Maarit Lindeman 044 705 2208
diafysio.metsamiehenkatu@pdl.fi

Lukujärjestys

Lataa tästä tulostettava versio
(Voimassa 1.1.2018 alkaen)

Ryhmät pidetään DiaFysion Metsämiehenkadun toimipisteellä (Metsämiehenkatu 2 G, Pori) 

aluekartta

 

Allasryhmät

Allasjumppien kesto on 45 minuuttia, jonka jälkeen on varattu 15 minuuttia uintiin ja hierovien vesipisteiden käyttöön. Jumpan jälkeen on mahdollisuus myös saunomiseen.

Senioriallas on seniori-ikäisille suunnattu oma allasjumppa, joka sisältää alkulämmittelyn, harjoitteluosuuden erilaisilla välineillä sekä venyttelyn tai loppurentoutuksen.

Ladyt-allasjumppa on iloinen allasjumppa naisille. Tunti sisältää alkulämmittelyn, harjoitteluosuuden eri allasjumppavälineillä reippaan musiikin tahdittamana sekä venyttelyn tai loppurentoutuksen.

Tosimiesten allasjumppa: Vauhdikasta allasjumppaa miehille. Sis. alkulämmittelyn, harjoitteluosuuden erilaisilla välineillä sekä venyttelyn tai loppurentoutuksen. Tavoitteena on yleiskunnon kohentuminen sekä painonhallinta.

Tekonivel-allasjumppa: Ryhmä sopii tekonivelleikkaukseen valmistautuville ja siitä jo toipuville sekä nivelongelmista kärsiville. Tarjolla on kaksi ryhmää, kevyempi aamuryhmä sekä vauhdikkaampi iltapäiväryhmä.

Kuntosali- ja jumpparyhmät

chiballLadyt-kuntojumppa on tehokkaita, helposti opittavia harjoituksia sisältävä jumppa, johon on helppo tulla mukaan.

ChiBall on rauhallista harjoittelua kohti kehonhallintaa ja rentouden tunnetta. Tunnit kehittävät kehon- ja keskivartalon hallintaa, harjoittavat syviä lihaksia, parantavat liikkuvuutta sekä rentouttavat. Liikkeissä käytetään apuna erivärisiä ja erituoksuisia pehmeitä palloja.

Äijät-jumpassa on rento ilmapiiri. Ryhmässä tutustutaan monipuolisesti eri lajeihin osallistujien toiveiden mukaisesti. Lajeina ovat esimerkiksi kahvakuula, kuntopiiri eri välineillä, kuntosali, sisäpyöräily ja allasjumppa.

Sisäpyöräily: Ohjattu sisäpyöräily on hyvä aerobisen kunnon kohennusmuoto, joka sisältää pyöräilyn lisäksi myös lihaskuntoharjoittelua sekä venyttelyä.

Seniorikuntosali: Ohjattua kuntosaliharjoittelua helppokäyttöisillä laitteilla yli 55-vuotiaille.

AVH-kuntosali: Ohjattua kuntosaliharjoittelua sekä kuntojumppaa erilaisilla välineillä aivohalvauksesta toipuville.

Hinnasto

RyhmäHinta
Allasryhmät
Kertamaksu8,50 €
5-kortti40,00 €
10-kortti 76,50 €
Seniorikuntosali, Sisäpyöräily, Chiball, Ladyt-kuntojumppa, Äijät, Tasapainoryhmä, AVH-kuntosali, COPD-ryhmä
Kertamaksu7,50 €
5-kortti35,00 €
10-kortti67,50 €

Maksuvälineinä meillä käy käteinen, pankkikortit sekä liikuntasetelit. Myös laskutusmahdollisuus.

LIIKUNTASETELI_100conv_2008_KULTTUURISETELI _VOUCHER_FRONTSIDE.inddSMARTUM_SALDO_100