DiaFysio

DiaFysio

Tarjoamme ammattitaitoisia ja monipuolisia fysioterapia- ja kuntoutuspalveluja Porissa ja lähiympäristössä. Meille voi tulla lääkärin lähetteellä tai ilman, maksusitoumuksella tai itse maksaen. Voimme hakea Kela-korvauksen suoraan läheteasiakkaiden kohdalla. Olemme myös Satakunnan sairaanhoitopiirin sekä Porin perusturvan palvelusetelituottaja (fysio-, toiminta-, lymfa- ja allasterapia).

DiaFysio-logoToteutamme Kelan vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen terapioita (fysioterapia, allasterapia, toimintaterapia). Voit lukea lisää aiheesta ”Kelan avoterapia / vaativa lääkinnällinen kuntoutus” Kelan sivuilta ja omilta sivuiltamme.

Palvelemme teitä Porissa Yrjönkadulla ja Metsämiehenkadulla. Fysioterapiaa, hierontaa ja toimintaterapiaa toteutetaan myös asiakkaan kotona tai muussa asiakkaan valitsemassa ympäristössä.

Lisäksi voimme räätälöidä yrityksille, yhdistyksille tai muille ryhmille palveluita, esimerkiksi TYKY-toimintaa, ergonomiaohjausta, liikuntaryhmiä ja luentoja. Palveluita voidaan toteuttaa meidän toimipisteissämme, yrityksen/yhdistyksen omissa tiloissa tai muussa halutussa paikassa.


Hanki lahjakortti fysioterapiaan

Fysioterapia on lahja, jonka vaikutukset tuntuvat jokaisessa arjen askeleessa ja lisäävät elämänlaatua. Hieronta- ja jalkahoitolahjakortilla voit myös antaa hyvää oloa lahjan saajalle. Liikuntaryhmä-lahjakortilla lahjan saaja voi kokeilla erilaisia liikuntalajeja ja huolehtia hyvinvoinnistaan aktiivisesti.


Palveluihimme kuuluvat


Yhteystiedot

Pori / Metsämiehenkatu
044 705 2208
Metsämiehenkatu 2 G
28500 Pori
Katso sijainti Google Maps -palvelussa

diafysio.metsamiehenkatu@pdl.fi

 

Pori / Yrjönkatu
044 705 2266
Yrjönkatu 23
28100 Pori
Katso sijainti Google Maps -palvelussa

diafysio.yrjonkatu@pdl.fi

 

Olemme myös Facebookissa: facebook.com/DiaFysio

Kelan logoKuntoutusyrittäjät-logo