Koulutus

Järjestämme ajankohtaisia sosiaali- ja terveysalan koulutuksia omissa tiloissamme Porissa. Koulutuksiemme aiheina ovat mm. geriatrinen ja moniammatillinen kuntoutus, saattohoito, muistiasiat sekä fysio- ja toimintaterapiaan liittyvät aiheet. Kauttamme on saatavana koulutuksiin liittyvää suunnitteluapua, asiantuntijoita ja koulutustiloja.

Tiedustelut:
DiaVire,
yksikönjohtaja Sanna-Mari Pudas-Tähkä
044 705 2215
sanna-mari.pudas-tahka@pdl.fi

Koulutusten peruutusehdot

 

Diak

Porissa sijaitseva Diakonia-ammattikorkeakoulu tarjoaa mm. sosiaali- ja terveysalan koulutusta päivä- tai monimuoto-opetuksena. Länsi-Suomen Diakonialaitos on Diakonia-ammattikorkeakoulun, Diakin osaomistaja. Diakonia-ammattikorkeakoulu on valtakunnallinen ammattikorkeakoulu, joka tarjoaa koulutusta Porin lisäksi pääkaupunkiseudulla, Turussa, Oulussa ja Pieksämäellä.

Diakissa on sosiaalialan, hoitotyön, viittomakielen ja tulkkauksen, sekä asioimistulkkauksen koulutukset ja englanninkielinen koulutusohjelma Degree Programme in Social Services. Diak vastaa yli 90 prosentista Suomen evankelis-luterilaisen kirkon diakonian ja nuorisotyön virkoihin kelpoistavasta ammattikorkeakoulutuksesta. Diakin kansainvälistä toimintaa toteutetaan yhteistyössä lukuisten pitkäaikaisten kansainvälisten kumppaneiden kanssa Euroopassa, Aasiassa ja Afrikassa.

Diak tarjoaa työelämälle koulutus-, tutkimus- ja kehittämispalveluita. Opiskelijoita Diakissa on noin 3 000 ja päätoimisia työntekijöitä noin 240. Diakin erityistehtävänä on olla heikoimmassa asemassa olevien auttamisen asiantuntija, kouluttaa moniosaajia yhteiskunnan ja kirkon palvelukseen sekä toimia alansa kansainvälisenä kehittäjänä.

Lisätietoja diak.fi